08 December 2007

δεκατρία

Οι οκτώ πόντοι στον εκ Βερολίνου Καλιφορνέζο Andrew Pekler και τον ηλεκτρονικό-πειραγμένο δίσκο του Cue [kranky/~scape]. Για να το εκτιμήσεις πρέπει να έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο, να μην έχεις τα νεύρα σου, και να επισκέπτεσαι κάθε μέρα τη σελίδα των Autechre (προς αναζήτηση νέων για το καινούργιο άλμπουμ).

3 comments:

silent stelios said...

Υπάρχουν ειδικά forum που μπορείς να βρείς σχεδόν τα πάντα για τους autechre - και τα νεα για το καινούριο αλμπουμ φυσικά- ίσως πιο πρίν και απο τη σελίδα τους στο myspace, αν αυτή εννοείς. Το cue δεν το έχω ακούσει, ούτε τον τύπο τον ξέρω, αλλά η γραμματοσειρά στο εξώφυλλο είναι εντελώς ae.

schottkey said...

Απορώ τι το ωραίο βρήκες σ’αυτό το άλμπουμ. Είναι από τα πιο μέτρια πράγματα που άκουσα μέσα στη χρονιά, χωρίς ίχνος πρωτοτυπίας. Και ο ήχος του δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με Autechre, μάλλον με κάκιστης ποιότητας Pole μοιάζει..
Μια χαρά πήγαινε η εικοσάδα σου μέχρι τώρα, μη μου το χαλάς :)

fantasmenios said...

δεν έγραψα ότι έχει σχέση με autechre. απλά αν έχεις μια τάση γενικά προς την "πειραγμένη" ηλεκτρονική μουσική είναι πιθανό να σου αρέσει. το αστείο schottkey είναι πως για το 13 δεν θα τα βρίσκαμε με τίποτα καθώς αρχικά είχα τους animal collective!!