07 November 2021

~πιθανότητες

 Φίλες και φίλες του μπλογκ, φαντασμενιούλες μας καλησπέρα σας, καλωσορίσατε σε ένα ακόμα λαχταριστό σουπερ κομφορτ ποστ του Φαντασμένιου. Στο σημερινό ποστ θα καταπιαστούμε με το θέμα του εμβολίου και πιο συγκεκριμένα με τους μαλάκες ψεκασμενοεπαναστατες της πουτσας αρνητές του. Τούτο το μπλογκ πιστό 100 χρόνια τώρα στις αυθεντικές και τεκμηριωμένες απόψεις δεν έχει σκοπό να φανατίσει ή να καταδείξει με τρόπο ειρωνικό τη μαλακία που δέρνει κάμποσο κόσμο. Έχουμε και λέμε:
 
- Γιατί να κάνω το εμβόλιο; Δεν είναι ασφαλές μπορεί σε 2 χρόνια  όσοι το έκαναν να μην μπορούν να πουν το λ ή και να πεθάνουν;;
 
Ας υποθέσουμε πως επιβεβαιώνεται η θεωρία και όντως μετά από 2 χρόνια το 70% του πλανήτη δεν μπορεί να πει το λ ή πεθαίνει. Δηλαδή εσύ θα λες, σας τα έλεγα μαλάκες ψόφοοοοοο τώρα θα ζήσωωωωωω. Θα ζήσεις ναι, αλλά τι ζωή θα είναι αυτή; Αν η παρενέργεια είναι η αδυναμία προφοράς του λ τότε τη γάμησες γιατί πολύ απλά θα μπορείς να προφέρεις ένα γράμμα που δεν θα χρησιμοποιείται πουθενά. Αν δε, όλοι πεθάνουν, θα ευχαριστηθείς ζωή. Δεν θα χάνεις 5 ώρες κάθε 7 Γενάρη για να πάρεις όλους τους Γιάννηδες, δεν θα ανησυχείς για την κυριακάτικη κίνηση στην Κόρινθο, θα γράφεις μια μαλακία στο τουήτερ θα την κάνεις μόνος σου ρητουητ και θα γίνεται αυτόματα viral. Τέλεια.
Βέβαια το θέμα είναι πως αν δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα για την ασφάλεια του εμβολίου το ίδιο ισχύει και για ενδεχόμενα οφέλη του, ίσως και πέρα από τον κοβιντ. Άραγε που θα πάει ο εγωισμός σου φίλε αντιεμβολιαστή αν σε 1-2 χρόνια βγει μελέτη που θα λέει "όσοι νόσησαν από κοβιντ πριν κάνουν εμβόλιο θα πεθαίνουν σε 5 χρόνια" ή "3 εκατοστά μεγάλωσε το πουλί σε όσους έκαναν σπουτνικ και 10 χρόνια παραπάνω θα ζουν όσοι έκαναν 2 δόσεις αστρα ζενεκα". Μάλιστα. 

- Δεν το κάνω γιατί μου το επιβάλουν!
 
Σήκω πάνω φίλε μου. Κοίτα γύρω-γύρω. Αν δεν βλέπεις μια έρημο ή τα απέραντα βουνά, αν δεν έχεις στα πόδια σου μια καρδάρα και ένα τσαπί τότε ψάξε έναν καθρέφτη. Βλέπεις τον Μπακούνιν; Όχι; Κρίμα, ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΡΟΥΦΑΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

Η φάση λίγο πολύ είναι σαν τους April Magazine. Δεν ξέρουμε πολλά για αυτούς, το If The Ceiling Were A Kite: Vol.1 είναι συλλογή και δεν μπορεί να μπει στην blogovisione. Δύσκολο να σου αλλάξει τη ζωή ωστόσο μοιάζει να έχουν μια πολλά υποσχόμενη indie pop εκλεκτικό φολκ δραστική που ενδεχομένως με τα κατάλληλα έκδοχα να σκάσει κάνα δισκίο τέτοιο που να έχουμε "ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΙΟΣ ΖΩΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ"
  

No comments: