18 June 2007

Γαμώ την Beastie μου


Τα γεγονότα του Σαββάτου στο Ejekt είναι πλέον γνωστά. Ο fantasmenios μετά από μισό μπουκάλι βότκα δεν κατάλαβε καν πως οι Beastie Boys έφυγαν άρον άρον. Μάλιστα του άρεσε αρκετά το σετ τους, ακόμα και τα 4 ορχηστρικά κομμάτια από το επερχόμενο νέο αλμπουμ τους the mix up. Αν είχαν σκοπό να παίξουν τα hits τους στο τέλος δεν θα το μάθουμε ποτέ. Οι 3 ΒΒ είναι σίγουρα ότι πιο cool κυκλοφορεί σε σαραντάρη αριστερό με συχνή πρόσβαση σε μικρόφωνο.. Σε ότι αφορά το καλλιτεχνικό μέρος στον fantasmenio αρέσει να αναφέρεται μόνο για πράγματα που του αρέσουν προτιμώντας να προσπερνά τα υπόλοιπα. Τα μη καλλιτεχνικά του Ejekt όμως δεν προσπερνιούνται με τίποτα:
Για μία ακόμα φορά ένα άρτια οργανωμένο φεστιβάλ (αδιαμφισβήτητα η καλύτερη φεστιβαλική διοργάνωση της Detox) εξελίσσεται σε φιάσκο χάρις στη βούληση των ολίγων... Τάσος Βογιατζής

Ηταν αναμενόμενο πως με εισιτήριο 60 ευρώ οι τσαμπατζήδες που έτσι και αλλιώς εμφανίζονται σε κάθε συναυλία στην Ελλάδα θα ήταν αρκετοί.
Με 60 ευρώ εισιτήριο θα περίμενε κανείς περισσότερους σεκιουριτάδες και ουσιαστικό έλεγχο και όχι να ψάχνουν μην τυχόν και περάσει κανείς μέσα κανένα αναψυκτικό. όπως και πέρσι ο ήχος ήταν άθλιος. Αυτό ήταν ένα άρτια οργανωμένο φεστιβάλ.. ..για μαλάκες. Μαλάκες που τα σκάνε σε μαλάκες που μετά κάνουν τους μαλάκες. Οποίος έχει πάει έστω μια φορά στο εξωτερικό ξέρει τι πάει να πει σεβασμός στον πελάτη-θεατή. Αλλά που σε σέβονται για να σε σεβαστούν στις συναυλίες;; Η μόνη λύση είναι να δημιουργήσεις τον μικρόκοσμο σου, να βγαίνεις από αυτόν διστακτικά και με ελάχιστες εξαιρέσεις, να κάνεις κάνα ταξίδι που και που να ανοίγει το μάτι σου και να ελπίζεις μήπως ο μικρόκοσμος σου συμπέσει/ταιριάξει με του δίπλα και κάποια μέρα με του παραδίπλα.. ..έτσι ώστε μια μέρα να γίνει τόσο μεγάλος που η συνωμοσία των μετρίων που τώρα επικρατούν αποτελέσει επιτέλους παρελθόν.

1 comment:

fantasmenios said...

τώρα μου θύμισες την αποζημίωση της astra για white stripes, έπρεπε να πάρεις εισιτήριο των 30 ευρώ για να έχεις έκπτωση 3..